Aktiver 'register_globals'

I ældre versioner af PHP så fandtes der en funktion, der hed register_globals. Denne funktion skulle i mange tilfælde være aktiveret for at visse CMS-systemer skulle fungere ordentligt.

Da nyere versioner af PHP ikke længere understøtter denne funktionalitet, så anbefaler vi alle om at opdatere sine scripts.

PHP's udviklere har vejledning til migrering fra PHP 5.2 og lavere her:
http://php.net/migration53

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/