Aktivera register_globals

I äldre versioner av PHP så fanns det en funktion som kallades 'register_globals'. Denna funktion skulle vara aktiverad för att vissa CMS-system skulle fungera ordentligt.

Eftersom nyare versioner av PHP inte längre stödjer denna funktionalitet så rekommenderar vi att alla uppdaterar sina PHP-scripts.

PHP-utvecklarnas vägledning till migrering ifrån PHP 5.2 finns här:
http://php.net/migration53