Support Center

Anbefalede programmer

Vi anbefaler at du benytter følgende software til at forbinde til dit Surftown webhotel. Du er ikke begrænset til disse programmer, men det er dem vi anbefaler.

FTP - filoverførsel

FileZilla er et program der benyttes til at forbinde til dit webhotel igennem FTP. Det kan installeres på computere der kører Microsoft Windows, Apple Mac OS X og de fleste Linux distributioner.

Browsere

Mozilla Firefox er en gratis webbrowser og bliver udviklet af en global non-profit organisation. Det kan installeres på computere der kører Microsoft Windows, Apple Mac OS X, de fleste Linux distributioner og nogle distributioner af Android.

Google Chrome er også en gratis webbrowser, der bliver udviklet og vedligeholdt af søgemaskine virksomheden Google. Det kan installeres på computere der kører Microsoft Windows, Apple Mac OS X, de fleste Linux distributioner, iOS og Android.

E-mail

Vi anbefaler at du benytter Surftowns Webmail til at tjekke dine e-mails. Webmailen er browserbaseret og fungerer på alle platforme, inklusiv de fleste smartphones. Surftowns webmail er inkluderet med alle vores produkter.

MySQL - database

Til administrering af din MySQL database hos Surftown, anbefaler vi vores phpMyAdmin side. Informationen du skal bruge for at logge ind kan findes i dit kontrolpanel. Det er browserbaseret og fungerer på alle platforme.

Der er mulighed for at benytte et eksternt program til at forbinde til din MySQL database.

MSSQL - database

  • Microsoft SQL Server Management Studio Express (download her)

Microsoft SQL Server Management Studio Express (SSMSE) er gratisversionen af Microsofts premium software til administration af MSSQL databaser. Det kan kun installeres på en computer der kører Microsoft Windows.


Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/
Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig