Opret en stærk adgangskode

En af de mest simple måder at forhøje dit sikkerhedsniveau, er ved at vælge en stærk adgangskode. Herunder er vores anbefalinger til hvordan du kan oprette en stærk adgangskode, samt nogle generelle retningslinjer.

1. Udskift tal med bogstaver der ligner
  2. Opret en adgangskode på mindst 8 tegn
  3. Bland store og små bogstaver
  4. Brug ikke et navn eller ord, som kan findes i en ordbog
  5. Brug ikke fødselsdato eller andre offentligt tilgængelige informationer
  6. Brug ikke den samme adgangskode 2 steder
  7. Brug gerne specielle tegn såsom '!', '%' og '&'

På følgende side kan du på en sjov måde teste styrken af en adgangskode:
howsecureismypassword.net

Websiden validerer din adgangskode og udregner et estimat på hvor lang tid det vil tage en computer at knække det. Jo længere tid det tager, desto bedre er adgangskoden.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/