Hvordan installerer jeg phpBB? (One Click Toolbox)

Den nemmeste måde at installere phpBB på din webside er ved at benytte vores 1-Click Toolbox. Det vil give dig mulighed for at installere phpBB med mindst mulig indblanding af dig, og uden at du behøver at gøre alt manuelt.

1-Click Toolbox er som standard deaktiveret for nye konti. For at aktivere det, skal du vælge dit webhotel fra forsiden af kontrolpanelet, og derefter klikke hvor der står 'off'.

Det vil aktivere 1-Click Toolbox og give dig mulighed for at installere de understøttede applikationer ved at vælge phpBB og derefter klikke på 'Install'.

Under installationen vil du blive bedt om at vælge domæne, sti, brugernavn og adgangskode såvel som din e-mail adresse. Du vil også få mulighed for at vælge navnet og sproget på din phpBB installation.

Domæne

Domænet er hovedsædet for siden og du har mulighed for at vælge et fra listen af domæner der er registreret sammen med dit pågældende webhotel.

Sti

Stien giver dig mulighed for at definere hvor du ønsker at installere applikationen; '/phpbb' betyder at din applikation vil blive installeret i undermappen 'phpbb', imens en enkelt '/' vil betyde at applikationen bliver installeret direkte i roden af domænet.

Webside navn

Navnet på din webside.

Brugernavn

Brugernavnet er det du skal benytte til log ind i phpBB administrationen. Vær opmærksom på at vi fraråder at vælge 'admin', da det kan forværre din websides sikkerhed.

Adgangskode

Adgangskoden er den adgangskode du ønsker at benytte sammen med brugernavnet. Vi anbefaler en adgangskode på mindst 8 tegn, der indeholder både tal og bogstaver.

Når du har udfyldt den påkrævede information, så husk at læse licensaftalen og at sætte flueben i boksen der indikerer at du accepterer den. Når det er gjort, tryk på 'Submit' for at installere phpBB.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/