Support Center

Domænehåndteringen i kontrolpanelet

Domæner håndteres ved at klikke på knappen med *-en nederst på kontrolpanelet.

På forsiden kan du håndtere alle dine domæner. Følgende handlinger kan foretages for dine domæner (hvor dette understøttes - bemærk, .dk domæner administreres via DK Hostmasters selvbetjening.)

  • Ændre kontaktoplysninger
  • Skifte navneservere
  • Fornyelse
  • Låse/Låse op for overførsel
Ændre kontaktoplysninger
Her kan du opdatere kontaktoplysningerne for dine domæner hvis der er information der er forældet, eller der skal skiftes ejer af domænet.

Navneserver:
Navneserveres arbejde er at oversætte de navne vi giver vores domæner til de IP-adresser, som serverne har. Vi mennesker er bedre til at huske navne end de numre som IP-adresser består af, f.eks 237.145.729.423 som kan være svært at huske.

Man kan på domæner skifte navneservere, dvs. man få domænet til at pege forskellige steder hen, ved at ændre navneservere. Surftown har f.eks 3 navneservere, der skal angives på domænet for at domænet skal pege på Surftowns servere.

Alle domæner der registreres hos Surftown eller flyttes til Surftown får Surftowns 3 navneservere.

Hvis du tidligere har skiftet navneservere til andre navneservere end Surftowns og du ønsker at skifte tilbage til Surftowns navneservere, skal du blot klikke på "Tilføj Surftowns Navneservere".
Hvis du ønsker at skifte til andre navneservere, skal du blot udfylde navneserverfelterne.

Hvis der kun skal anføres 2 navneservere, så skal du huske at fjerne eventuelle andre navneserver, hvis der er angivet sådanne.
Derefter klikker du på "Opdater".

Domænefornyelse:
Her kan du vælge at bestille en manuel forlængelse af dit domæne med x antal år. Som standard vil du modtage en fornylse af dine domæner med 1 års fornyelse ad gangen når domænet nærmer sig udløb.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig