Hvad er den absolutte sti til min webside?

I sjældne tilfælde, skal udviklere kende den absolutte sti til websiden de arbejder på. Normalt er dette ikke påkrævet, men vi ved at behovet kan opstå. Stien vil være forskellig alt efter hvilken type webhotel du har.

PHP / MySQL webhoteller

Disse webhoteller benytter den følgende absolutte sti (Linux format):

/hsphere/local/home/[FTP brugernavn]/[domæne navn]/

ASP / ASP.NET / MSSQL webhoteller

Disse webhoteller benytter den følgende absolutte sti (Windows format):

D:\hshome\[FTP brugernavn]\[domæne navn]\

Du kan finde dit FTP brugernavn igennem dit kontrolpanel.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/