Kunskapsbas

Vad är sökvägen till mina filer på min hemsida?

Vad är sökvägen till mina filer på min hemsida?

I vissa tillfällen så behöver utvecklare veta den exakta sökvägen till en specific fil eller hemsida. Normalt är detta inte nödvöndigt, men vi vet att det händer och att sökvägen beror på vilken typ av webbhotell du har.

Linux-webbhotell

Dessa webbhotell använder följande sökväg:

/hsphere/local/home/[FTP username]/[domain name]/

Windows-webbhotell

Dessa webbhotell använder följande sökväg:

D:\hshome\[FTP username]\[domain name]\

Du kan hitta ditt FTP-användarnamn i din kontrollpanel.


Önskar du att Surftown hjälper dig genom att utföra de ändringar som beskriv i guiden, eller om du är i behov av hjälp med andra uppgifter, så hittar du mer infomation kring de betaltjänster som vi erbjuder i våra Service Desk-tjänster här: https://www.surftown.com/sv/service-desk/
Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig