Support Center

Forstå ressource kvoterne

Vi vil være ærlige overfor vores kunder. Derfor har vi kvoter på trafik og lagerplads af den simple årsag, fordi der ikke findes noget som 'fri trafik' eller 'fri lagerplads'. Hvert produkt har forskellige grænser for mængden af trafik og lagerplads der afspejler den typiske bruger på den specifikke hostingplan.

Du kan se kvoterne her:
surftown.com/compare

Vi lukke ikke din konto hvis du når din grænse. Vi påberegner heller ikke yderligere omkostning for overskreden trafikforbrug. Istedet vil vi indlede en dialog med dig, med formålet for at finde en passende løsning.

Du kan se dit nuværende ressourceforbrug fra kontrolpanelet.

Kan jeg købe mere trafik eller lagerplads?

Nej, det er ikke muligt at udvide dine kvoter.

Istedet kan du opgradere dit produkt, da hvert produkt har forskellige grænser for lagerplads og trafik. I tilfældet af at du er bange for at overskride dine grænser på vores web-konti, kan du måske overveje vores VPS produkter eller en Surftown Enterprise løsning.


Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/
Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig